Importanța proteinelor. Proteinele au funcții diferite în organism, construirea și creșterea masei musculare și menținerea sănătății mușchilor și oaselor …

De ce avem nevoie de fibră? Fibra este un tip de hidrat de carbon care nu este digerabil, care îndeplinește o cheie funcțională în standardul de digestie. Sănătate digestivă. Există două tipuri de fibre …

De ce ar trebui să consumăm Omega 3? Descoperiți cel mai bun mod de a-l încorpora în dieta dvs. pentru a vă îmbunătăți sănătatea cardiovasculară, o inimă sănătoasă …

Ce servesc hidrații de carbon? Hidrații de carbon constituie combustibilul cel mai important al corpului și o parte esențială pentru hrana zilnică. Cheia este ce tip consumați.

De ce trebuie să mă hidratez? Majoritatea reacțiilor chimice din corpul nostru, care au loc în interior, au nevoie de apă pentru a putea fi efectuate. Rehidratează în mod constant și corect este esențial și ajută la menținerea unei greutăți sănătoase, pe lângă …

Alte sfaturi pentru a slăbi în mod natural:

  • Mănâncă ceva hrănitor la micul dejun în fiecare zi.
  • Adăugați ceai verde în dieta dvs. pentru a pierde în greutate.
  • Consumați alimente bogate în omega 3.
  • Nu șterge toate caloriile din dieta ta.
  • Adăugați diferite intensități exercițiului.
  • Faceți o pauză după exerciții.
  • Evitați grăsimile trans.
  • Crește aportul de proteine.

Care sunt obiectivele tale?

Pierderea în greutate natural este o metodă sănătoasă și sigură. De obicei, implică modificări mici ale dietei, rutinei de exerciții și stilului de viață. În plus, atunci când faci mici modificări stilului tău de viață (tipic în ceea ce privește pierderea în greutate naturală), este mai probabil să continui aceste obiceiuri pe termen lung. O combinație a acestor factori poate ajuta la pierderea în greutate în mod natural și atât de sigur și sănătos.

Ce vă putem ajuta? …

În articolele anterioare răspundem la următoarele preocupări pe care mulți dintre noi le-au interesat: cum să accelerăm metabolismul pentru a pierde rapid în greutate, ierburile pentru a pierde în greutate și a arde grăsimi, trucuri pentru a pierde în greutate și a pierde rapid în greutate, ca slăbire de 3, 5 și mai mult până la 10 kilograme.

Cum să slăbești într-o săptămână, să slăbești rapid în 3 zile, dietă pentru a accelera metabolismul și multe altele… Decizi cum să slăbești: Cum să slăbești, sănătos, natural, rapid într-un mod sănătos, fără trucuri, fără diete stricte, în 3 sau 5 zile, într-o săptămână sau într-o lună, rapid și sigur, abdomenul inferior și marcarea abdomenului, arderea grăsimilor.

În mod similar, în acest caz, conform EFSA, orice afirmație care atribuie acestor alimente sau băuturi un efect de „slăbire” este ilegală. de fapt, consumul abuziv al acestor produse ajunge să acumuleze în organism mai multe calorii decât un consum moderat de alte alimente mai calorice, ceea ce va avea un impact asupra greutății corporale dacă surplusul de energie nu este „ars” prin exercițiu fizic suficient.

Ce mănâncă?

Proteine: pentru a pierde mai multe kilos? nu, nu și proteinele în sine, au efect de slăbire sau „arzător de grăsimi”. da, este adevărat că, atât indirect, inclusiv într-o dietă moderată în calorii alimentele bogate în proteine ​​contribuie la pierderea în greutate, deoarece ajută la satisfacerea poftei de mâncare, dar nu sunt magice sau subțiri de la sine, pentru mai multe care au popularizat scutură proteinele ca „numai alimente” pentru a slăbi. standardul de consum al acestui tip de produse prezintă un risc grav pentru sănătate.

Nu crește dincolo de măsură cantitatea de proteine ​​alimentare, cum ar fi carnea, este la fel de sensibilă pentru a încerca să pierzi mai multe kilograme, care pot redunda într-un exces de grăsime, aceasta aranjat la tulburări ale lipidelor din sânge și leziuni ale funcției rinichiului. Prin urmare, este important ca proteinele să fie prezente în cantități moderate într-un plan de slăbire. Abia atunci vom obține beneficiile sale.

Carbohidrati: grasi? Nu. Dietele în care complexele de carbohidrați (integrale din cereale, legume bogate în amidon, leguminoase etc.) reprezintă în aproximativ 50% din totalul energiei de intrare asociate cu indicii de masă corporală mai mici la adulții sănătoși. și expune cel mai recent consens spaniol pentru prevenirea și tratamentul supraponderalității și obezității la adulți, pregătit de Federația Spaniolă a societăților de nutriție, alimentație și dietă (FESNAD) și Societatea spaniolă pentru studiul obezității (seedo).

Și dacă eliminați lichide … De atunci, ei pierd „lichidul” pe care l-a acumulat este pozitiv, deoarece contribuie la reducerea volumului și eliminarea toxinelor. Cu toate acestea, să ne luăm rămas bun de la kilograme, care într-adevăr interesat este să pierdem „grăsime” (grăsime).

Nu numai din motive estetice, ci și pentru numeroasele beneficii pe care le raportează întregului corp, mai ales pentru a ameliora edemul pe care l-a acumulat lichidul produce în zone precum abdomenul, genunchii, gleznele și picioarele. Există numeroase suplimente alimentare de origine naturale care ar putea ajuta la eliminarea acestor lichide acumulate prin efectul său diuretic, dar în orice caz aportul lor va afecta reducerea corpului gras.