Categorie: Slăbire

Ce mănânci pe o dietă ketogenică?

Dieta ketogenică sau” keto ” este un plan alimentar cu conținut scăzut de carbohidrați, bogat în grăsimi, care a fost folosit de secole pentru a trata anumite afecțiuni medicale. În secolul al XIX-lea, dieta ketogenică a fost folosită în mod obișnuit pentru a ajuta la controlul diabetului. În 1920 a fost introdus ca un tratament eficient pentru epilepsie la copiii la care medicația a fost ineficientă. Dieta ketogenică a fost, de asemenea, testată și utilizată în Setări monitorizate îndeaproape pentru cancer, diabet, sindromul ovarului polichistic și boala Alzheimer.

Cât de bună este dieta keto

Cu toate acestea, aceasta dieta este câștigă o atenție considerabilă ca un potențial de pierdere in greutate de strategie din cauza low-carb dieta nebunia, care a început în 1970 cu dieta Atkins (un foarte low-carbohidrati, dieta ridicat de proteine, care a fost un succes comercial și a popularizat low-carb diete la un nou nivel).

În schimb, dieta ketogenică este distinctivă pentru conținutul său excepțional de ridicat de grăsimi, de obicei 70% până la 80%, deși cu doar un aport moderat de proteine. Premisa dietei ketogenice pentru pierderea în greutate este că, dacă privești corpul de glucoză—principala sursă de energie pentru toate celulele din organism, obținută prin consumul de alimente cu carbohidrați—un combustibil alternativ numit cetone este produs din grăsimea stocată (astfel, termenul „keto”-genic).

Creierul cere cea mai mare cantitate de glucoză într-o aprovizionare constantă, aproximativ 120 de grame pe zi, deoarece nu poate stoca glucoza. În timpul postului sau când se consumă foarte puțin carbohidrați, organismul trage mai întâi glucoza stocată din ficat și descompune temporar mușchiul pentru a elibera Dieta ketogenica glucoza. Dacă aceasta continuă timp de 3-4 zile și glucoza stocată este complet epuizată, nivelurile sanguine ale unui hormon numit insulină scad, iar organismul începe să utilizeze grăsimea ca combustibil principal. Ficatul produce corpuri cetone din grăsimi, care pot fi utilizate în absența glucozei.

Cum funcționează

Când corpurile cetone se acumulează în sânge, aceasta se numește cetoză. Persoanele sănătoase se confruntă în mod natural cu cetoză ușoară în perioadele de post (de exemplu, Dormind peste noapte) și exerciții foarte intense. Susținătorii dietei ketogenice afirmă că, dacă dieta este urmată cu atenție, nivelurile sanguine de cetone nu trebuie să atingă un nivel dăunător (cunoscut sub numele de „cetoacidoză”), deoarece creierul va folosi cetone pentru combustibil, iar persoanele sănătoase vor produce de obicei suficientă insulină pentru a preveni formarea cetonelor excesive.

Cât de curând se întâmplă cetoza și numărul de corpuri cetone care se acumulează în sânge este variabil de la persoană la persoană și depinde de factori precum procentul de grăsime corporală și rata metabolică în repaus. După o dietă foarte bogată în grăsimi poate fi dificil de menținut. Simptomele posibile ale restricției extreme de carbohidrați care pot dura zile până la săptămâni includ foamea, oboseala, starea de spirit scăzută, iritabilitatea, constipația, durerile de cap și ceața creierului.

„Deși aceste sentimente inconfortabile pot scădea, rămânerea mulțumită de varietatea limitată de alimente disponibile și restricționarea de la alimente altfel plăcute, cum ar fi un măr crocant sau un cartof dulce cremos, poate prezenta noi provocări. Unele efecte secundare negative ale unei diete ketogenice pe termen lung au fost sugerate, inclusiv un risc crescut de pietre la rinichi și osteoporoză și creșterea nivelului sanguin al acidului uric (un factor de risc pentru guta). Posibile deficiențe nutritive pot apărea dacă nu sunt incluse o varietate de alimente recomandate în dieta ketogenică.

Este important să nu se concentreze exclusiv pe consumul de alimente bogate in grasimi, dar pentru a include o varietate de zi cu zi a permis carne, pește, legume, fructe, nuci, și semințe, pentru a asigura un nivel adecvat de prize de fibre, vitamine B, și minerale (fier, magneziu, zinc)—nutrienți de obicei găsite în alimente precum cereale integrale, care sunt restricționate din dieta. Deoarece grupurile de alimente întregi sunt excluse, asistența unui dietetician înregistrat poate fi benefică în crearea unei diete ketogenice care minimizează deficiențele de nutrienți.

Linia de jos

Eliminarea mai multor grupuri de alimente și potențialul de simptome neplăcute pot îngreuna conformitatea. Un accent pe alimente bogate in grasimi saturate, de asemenea, contracarează recomandările din liniile directoare dietetice pentru americani si American Heart Association și pot avea efecte adverse asupra colesterolului LDL din sânge. Cu toate acestea, este posibil să se modifice dieta pentru a sublinia alimentele cu conținut scăzut de grăsimi saturate, cum ar fi uleiul de măsline, avocado, nuci, semințe și pește gras.

O dietă ketogenică poate fi o opțiune pentru unii oameni care au avut dificultăți în a pierde în greutate cu alte metode. Raportul exact dintre grăsimi, carbohidrați și proteine care este necesar pentru a obține beneficii pentru sănătate va varia între indivizi datorită machiajului genetic și compoziției corporale.

Prin urmare, dacă cineva alege să înceapă o dietă ketogenică, se recomandă să se consulte cu medicul și un dietetician pentru a monitoriza îndeaproape orice modificări biochimice după începerea regimului și pentru a crea un plan de masă adaptat condițiilor de sănătate existente și pentru a preveni deficiențele nutriționale sau alte complicații de sănătate. Un dietetician poate oferi, de asemenea, îndrumări privind reintroducerea carbohidraților odată ce se obține pierderea în greutate.

Totul începe în micul dejun

Importanța proteinelor. Proteinele au funcții diferite în organism, construirea și creșterea masei musculare și menținerea sănătății mușchilor și oaselor …

De ce avem nevoie de fibră? Fibra este un tip de hidrat de carbon care nu este digerabil, care îndeplinește o cheie funcțională în standardul de digestie. Sănătate digestivă. Există două tipuri de fibre …

De ce ar trebui să consumăm Omega 3? Descoperiți cel mai bun mod de a-l încorpora în dieta dvs. pentru a vă îmbunătăți sănătatea cardiovasculară, o inimă sănătoasă …

Ce servesc hidrații de carbon? Hidrații de carbon constituie combustibilul cel mai important al corpului și o parte esențială pentru hrana zilnică. Cheia este ce tip consumați.

De ce trebuie să mă hidratez? Majoritatea reacțiilor chimice din corpul nostru, care au loc în interior, au nevoie de apă pentru a putea fi efectuate. Rehidratează în mod constant și corect este esențial și ajută la menținerea unei greutăți sănătoase, pe lângă …

Alte sfaturi pentru a slăbi în mod natural:

 • Mănâncă ceva hrănitor la micul dejun în fiecare zi.
 • Adăugați ceai verde în dieta dvs. pentru a pierde în greutate.
 • Consumați alimente bogate în omega 3.
 • Nu șterge toate caloriile din dieta ta.
 • Adăugați diferite intensități exercițiului.
 • Faceți o pauză după exerciții.
 • Evitați grăsimile trans.
 • Crește aportul de proteine.

Care sunt obiectivele tale?

Pierderea în greutate natural este o metodă sănătoasă și sigură. De obicei, implică modificări mici ale dietei, rutinei de exerciții și stilului de viață. În plus, atunci când faci mici modificări stilului tău de viață (tipic în ceea ce privește pierderea în greutate naturală), este mai probabil să continui aceste obiceiuri pe termen lung. O combinație a acestor factori poate ajuta la pierderea în greutate în mod natural și atât de sigur și sănătos.

Ce vă putem ajuta? …

În articolele anterioare răspundem la următoarele preocupări pe care mulți dintre noi le-au interesat: cum să accelerăm metabolismul pentru a pierde rapid în greutate, ierburile pentru a pierde în greutate și a arde grăsimi, trucuri pentru a pierde în greutate și a pierde rapid în greutate, ca slăbire de 3, 5 și mai mult până la 10 kilograme.

Cum să slăbești într-o săptămână, să slăbești rapid în 3 zile, dietă pentru a accelera metabolismul și multe altele… Decizi cum să slăbești: Cum să slăbești, sănătos, natural, rapid într-un mod sănătos, fără trucuri, fără diete stricte, în 3 sau 5 zile, într-o săptămână sau într-o lună, rapid și sigur, abdomenul inferior și marcarea abdomenului, arderea grăsimilor.

În mod similar, în acest caz, conform EFSA, orice afirmație care atribuie acestor alimente sau băuturi un efect de „slăbire” este ilegală. de fapt, consumul abuziv al acestor produse ajunge să acumuleze în organism mai multe calorii decât un consum moderat de alte alimente mai calorice, ceea ce va avea un impact asupra greutății corporale dacă surplusul de energie nu este „ars” prin exercițiu fizic suficient.

Ce mănâncă?

Proteine: pentru a pierde mai multe kilos? nu, nu și proteinele în sine, au efect de slăbire sau „arzător de grăsimi”. da, este adevărat că, atât indirect, inclusiv într-o dietă moderată în calorii alimentele bogate în proteine ​​contribuie la pierderea în greutate, deoarece ajută la satisfacerea poftei de mâncare, dar nu sunt magice sau subțiri de la sine, pentru mai multe care au popularizat scutură proteinele ca „numai alimente” pentru a slăbi. standardul de consum al acestui tip de produse prezintă un risc grav pentru sănătate.

Nu crește dincolo de măsură cantitatea de proteine ​​alimentare, cum ar fi carnea, este la fel de sensibilă pentru a încerca să pierzi mai multe kilograme, care pot redunda într-un exces de grăsime, aceasta aranjat la tulburări ale lipidelor din sânge și leziuni ale funcției rinichiului. Prin urmare, este important ca proteinele să fie prezente în cantități moderate într-un plan de slăbire. Abia atunci vom obține beneficiile sale.

Carbohidrati: grasi? Nu. Dietele în care complexele de carbohidrați (integrale din cereale, legume bogate în amidon, leguminoase etc.) reprezintă în aproximativ 50% din totalul energiei de intrare asociate cu indicii de masă corporală mai mici la adulții sănătoși. și expune cel mai recent consens spaniol pentru prevenirea și tratamentul supraponderalității și obezității la adulți, pregătit de Federația Spaniolă a societăților de nutriție, alimentație și dietă (FESNAD) și Societatea spaniolă pentru studiul obezității (seedo).

Și dacă eliminați lichide … De atunci, ei pierd „lichidul” pe care l-a acumulat este pozitiv, deoarece contribuie la reducerea volumului și eliminarea toxinelor. Cu toate acestea, să ne luăm rămas bun de la kilograme, care într-adevăr interesat este să pierdem „grăsime” (grăsime).

Nu numai din motive estetice, ci și pentru numeroasele beneficii pe care le raportează întregului corp, mai ales pentru a ameliora edemul pe care l-a acumulat lichidul produce în zone precum abdomenul, genunchii, gleznele și picioarele. Există numeroase suplimente alimentare de origine naturale care ar putea ajuta la eliminarea acestor lichide acumulate prin efectul său diuretic, dar în orice caz aportul lor va afecta reducerea corpului gras.

Etiologia și fiziopatologia obezității

Cauza obezității este un echilibru energetic pozitiv, care poate fi rezultatul unuia sau mai multor factori corelați. Factori genetici. Factorii genetici și cauzele obezității sunt foarte discutați. Este adevărat că există familii de obezi, dar de multe ori aceste familii au de obicei unele obiceiuri de a mânca bogat în calorii.

Cu toate acestea, există studii care arată corelația greutății gemenilor monozigoți care trăiesc în medii diferite. Prin urmare, este dificil de specificat dacă așa-numita Constituție a obezității este de fapt un rezultat al aprovizionării necorespunzătoare, rezultatul unei familii obișnuite neconcordante sau a unei gene de predispoziție. Este posibil să existe o asociere a celor doi factori.

Factori de mediu

Există câțiva factori de mediu care sunt fundamentali în stabilirea obezității, mai ales atunci când există o anumită predispoziție genetică:

 • Consumul crescut la un moment dat determinat atât de persistent, indiferent dacă este cazul, poate induce o singură obezitate (prin exces de energie).
 • O altă cauză este reducerea activității. Este cazul frecvent al sportivului care abandonează sportul fără a schimba dieta.
 • Obiceiurile proaste pe care alimentele le au adesea provoacă obezitate și nu neapărat la persoanele hiperfagice. Avem ca exemplu abuzul de alimente bogate în calorii, precum prăjiturile, zahărul, grăsimile etc., care pot influența dezvoltarea obezității la persoanele care în realitate nu mănâncă în exces.

Factori psihici. Factorii psihici ca cauze ale obezității sunt frecvenți și influențează apetitul. Ele pot provoca o tensiune nervoasă sau o stare de anxietate care încearcă să compenseze hrana. Dintre toate formele, este dificil să se stabilească o relație cauză și efect.

Obezități endocrine. Obezitatea endocrină este că toți pacienții consideră că, în realitate, afectează mai puțin de 5 la 100 din obezi. Tratamentul său este hormonal (terapia de substituție pentru hormonul afectat). Hipotiroidismul, sindromul hipogonadismului lui Cushing (prin castrare etc.), sunt exemple ale acestui tip de obezitate.

Medicamente. Tratamentul extins cu anumite medicamente (antidepresive, fenotiazine, ciproheptadină etc.) este asociat adesea cu o greutate crescută.

Factori nutriționali

 • După cum sa spus deja, obezitatea este rezultatul ingerării unui exces de energie, așa cum se demonstrează în studiile de aport de energie prin utilizarea apei dublu marcate. Această situație este prezentă mai des la indivizii susceptibili genetic. Odată ce apare obezitatea, alți factori, cum ar fi inactivitatea fizică și adaptările metabolice și hormonale, pot contribui la persistență sau agravare; toate acestea, temperate de factori psihologici specifici fiecărui individ.
 • Supraalimentarea poate apărea în orice stadiu al vieții, dar pentru ceea ce privește obezitatea, începerea acesteia în primele luni de vârstă poate fi deosebit de importantă. Nutriția sânului înainte și în timpul sarcinii devine un factor esențial pentru greutatea corporală a individului până la naștere și în timpul vieții sale de adult.
 • A găsit corelații directe între introducerea timpurie în alimente decât laptele (înainte de a patra lună de viață), greutatea sugarului și permanența obezității la adult.
 • Un alt aspect important al dietei obezilor este distribuția nutrienților. Unele studii privind obiceiurile alimentare ale subiecților obezi arată că, de obicei, tind să abuzeze de alimente bogate în lipide, care au o energie cu densitate ridicată și nu reprezintă o reglementare adecvată pentru o masă la alta – o diferență de proteine ​​și hidrații de carbon – favorizează depunerea sub formă de corp gras.

Stilul de viață ca factor. Schimbările recente în stilul de viață, caracterizate printr-un consum excesiv de energie și o reducere vizibilă în fizica activității, oferă o explicație rezonabilă în etiologia obezității. Scăderea tiparelor fizicii activității în țările dezvoltate, și chiar în țările în curs de dezvoltare, au contribuit la atât de remarcabilă la stabilirea problemei obezității. Printre motivele acestei situații se numără reducerea fizicii activității la un număr mare de locuri de muncă (cu excepții), echipamentele automatizate pentru economisirea muncii fizice și reducerea timpului liber.

Factori psihologici

Tulburările emoționale uneori precipită supraalimentarea și însoțesc obezitatea. La indivizii obezi s-au observat aproape toate tipurile de tulburări psihologice, inclusiv anxietatea, vinovăția, frustrarea, depresia și sentimentele de respingere și vulnerabilitate. Cu toate acestea, obezității nu i s-a atribuit nicio caracteristică psihiatrică a personalității sau tulburărilor.

Atât la indivizii obezi, cât și la non-obezi, alimentele iau o dimensiune care depășește mai mult decât simpla nutriție, care ajunge să diminueze anumite situații de tensiune emoțională. Se postulează, atunci, raportul diferitelor tipuri de personalitate cu prezența sau absența obezității este în funcție de răspunsul la stimulii mediului mediu legat de alimente (aspect, formă, culoare, miros de mâncare, mediu social, timp de zi etc.) și se spune că obezii au o capacitate mai mare de a răspunde la astfel de stimuli.

În general, psihopatologia care însoțește obezitatea nu este considerată ca fiind cauza principală a acesteia, deși ea însăși are o mare importanță pentru a o detecta pentru a putea oferi o îndrumare adecvată pentru a sprijini planul de putere.

Cum să îți echilibrezi farfuria cu alimente pentru a slăbi rapid

Un stil de viață sănătos implică mai mult decât să faci o dietă și să petreci ore întregi făcând exerciții într-o singură sală de sport. Deciziile la fel de simple precum echilibrarea corectă a porțiunilor din vasul dvs. vă pot ajuta să slăbiți rapid.

Nu este vorba de a mânca mai puțin, ci de a mânca necesar și de a combina alimentele potrivite pentru stimularea pierderii în greutate. În plus, această regulă unică servește tuturor, indiferent dacă sunteți vegetarian sau consumați alimente de origine animală.

Ce alimente ar trebui să includeți în felul dvs. de mâncare pentru a slăbi rapid?

Înainte de a vă spune cum să o faceți, este înțelept să știți care sunt acele alimente pe care le veți combina pentru a slăbi rapid. Înștiințare:

 • Legume – legume: bogate în nutrienți, vitamine și fibre. Aici aveți frunzele de legume verzi, precum spanacul și broccoli; legume roșii și portocalii, precum morcovi, roșii și sfeclă; legume cu amidon, cum ar fi porumbul, fasolea și mazărea. Printre alte legume și verdețuri.
 • Proteine: este o parte crucială a dietei zilnice. Soiul Tenés ambele animale de origine ca plantă sursă. Carne roșie de carne de pasăre, vânătoare de carne, fructe de mare, ouă, nuci și semințe (fructe uscate), fasole și mazăre, produse din soia sau altele.
 • Cereale: aici puteți găsi atât cereale integrale cât și rafinate. Desigur, în regimul dvs. de slăbire, debés încearcă să includă numai integrale de cereale (făină de făină integrală de grâu din ovăz integrală și orez brun).
 • Produse lactate: lapte cu conținut scăzut de grăsimi, brânză cu conținut scăzut de grăsimi și sodii , unturi cu conținut scăzut de grăsimi și alte produse lactate.
 • Fructe: aportul dumneavoastră nu trebuie să fie doar în fructe, vă puteți însoți și mesele cu suc 100% natural. Și echilibrați-vă dieta între solide și lichide.

Cum să îți echilibrezi farfuria cu alimente pentru a slăbi rapid

În primul rând, ți-am împărțit farfuria în două. Una dintre acele jumătăți, împarte-o din nou în jumătate. În sine, ar trebui să aveți trei părți, două egale și mai mari.

 • Prima jumătate (50%): aici veți pune legumele. USDA (Departamentul Agriculturii din SUA) recomandă în medie 2 1/2 căni de legume pe zi. În sine, puteți consuma câte legume doriți, sunt bogate în fibre și nutrienți.
 • A doua jumătate (20%): aici veți pune proteina animală (carne, fructe de mare sau ouă) sau vegetală (leguminoase). Amintiți-vă că ceea ce se potrivește în palma mâinii (lungimea și lățimea) este echivalentul a ceea ce ar trebui să mâncați în proteine.
 • A treia jumătate (30%): aici sunt carbohidrații (orez, paste, pâine sau alți carbohidrați din cereale integrale).

Incorporând această regulă simplă în obiceiurile tale alimentare, poți pierde rapid în greutate dând importanță alimentelor pe care le consumi.

Regula simplă pentru a slăbi rapid

Pentru a elabora un program de mese echilibrat și care să completeze mesele de la prânz este necesar să aveți programarea meniurilor școlii. Trebuie să planificați cine pentru a evita căderea în repetarea ingredientelor sau în abuzul de preparate prealabile.

A Începând de aici și cunoscând structura tipică a unui meniu și a alimentelor recomandate, puteți planifica mesele pentru una sau două săptămâni. În mesele principale este recomandabil să includeți:

 • Farinacee întregi sau legume: pâinea, pastele, orezul, cartofii sau legumele sunt alimente bogate în hidrați de carbon și, prin urmare, indispensabile în meniuri.
 • Legume: ar trebui să apară bine ca prima farfurie (de exemplu, cremă de dovlecei) sau însoțită la prima farfurie (orez cu legume) sau a doua (file de merluciu cu praz și ceapă la cuptor), sau ca garnitură (de exemplu, salată verde) și morcov ras).
 • Proteine ​​alimentare: leguminoasele combinate cu cereale sunt o alternativă bună la carne și această adăugare de proteine ​​oferă, de asemenea, carbohidrați, astfel încât poate seta, dacă se adaugă legume, un fel de mâncare unic senzațional (cuscus cu năut, orez cu linte. ..)
 • Fructe proaspete: Cea mai bună opțiune pentru când sperați că vom termina de pregătit cina.

Calitatea pâinii, apa și uleiul de măsline

Cina poate fi similară cu mesele, deși aportul de energie tinde să fie mai mic și alimente selectate, cu o digestie mai ușoară. Tragerile sunt, de asemenea, mai simple, optând pentru cele care trebuie să adauge mai puțină grăsime. Propunerile de feluri de mâncare unice, care împreună primul fel, al doilea fel și garnitura sunt foarte interesante, mai ales pentru cină.

Cele mai bune moduri de a pierde in greutate rapid

Cele mai bune moduri de a pierde in greutate rapid

Ce să faci dacă ai un eveniment social important într-o săptămână și trebuie să te încadrezi într-o rochie? Este clar că într-o săptămână corpul nostru nu se va schimba radical, dar totuși există posibilități. Eliminați alcoolul, pâinea albă și dulciurile din dietă, obțineți lenjeria potrivită și mergeți la un masaj. Ce altceva vă va ajuta.Un kilogram de grăsime corporală reprezintă aproximativ 7500 kcal 31 401 KJ. Pentru a pierde un kilogram pe săptămână, trebuie să ardeți logic 500 kcal cu 2.000 KJ mai mult pe zi sau să reduceți aportul de energie cu această valoare.

În practică aceasta înseamnă fie aproximativdacă

În practică aceasta înseamnă fie aproximativdacăReduceți aportul zilnic de calorii și limitați carbohidrații la minimum, consecința va fi în principal spălarea lichidului din organism. Astfel, puteți pierde în greutate chiar și trei kilograme într-o săptămână. Consecința va fi, desigur, astaveți simți obosit, iar într-o altă săptămână veți fi aruncat kilogramele înapoi și probabil chiar ceva în plus.Dar chiar și într-o săptămână, puteți face multe cu cifra. Puteți pierde câteva kilograme, puteți scăpa corpul de excesul de apă, curățați-l și, în plus, întăriți cifra. Și datorită tuturor acestor lucruri veți arăta mult mai mult lépe.

Co faceți când aveți un eveniment social important într-o săptămână și aveți nevoiepentru a merge la rochie? Este clar că într-o săptămână corpul nostru nu se va schimba radical, dar totuși există posibilități. Eliminați alcoolul, pâinea albă și dulciurile din dietă, obțineți lenjeria potrivită și mergeți la un masaj. Ce altceva vă va ajuta.Cât de mult puteți pierde în greutate într-o săptămână?Un kilogram de grăsime corporală este de aproximativ 7500 kcal 31.401 KJ. Pentru a pierde un kilogram pe săptămână, trebuie să ardeți logic 500 kcal 2.000 KJ mai mult pe zi sau să reduceți aportul de energie cu această valoare.

În practică, aceasta înseamnă fie să alergi aproximativ o oră pe zi, fie să mănânci un sfert până la o treime mai puțin.Dacă reduceți aportul zilnic de calorii și limitați carbohidrații la minimum, consecința va fi în principal spălarea lichidului din organism. Astfel, puteți pierde în greutate chiar și trei kilograme într-o săptămână. Rezultatul va fi o încetinire a metabolismului, vă veți simți obosit și într-o altă săptămână veți fi scăzut kilograme înapoi și probabil chiar ceva în plus, dar chiar și într-o săptămână puteți face multe cu cifra. Puteți pierde câteva kilograme, puteți scăpa corpul de excesul de apă, curățați-l și, în plus, întăriți cifra.

Și datorită tuturor acestor lucruri veți arăta mult mai bine

Și datorită tuturor acestor lucruri veți arăta mult mai bineCum de a face produse de pierdere în greutate o mișcare de marketing, sau un ajutor în nevoie.Preparate pentru pierderea în greutate o mișcare de marketing sau un asistent în caz de urgențăfeluri de mâncare pentru pierderea rapidă în greutate.Începeți cu dieta. Puteți fi mai strict cu dvs. timp de o săptămână, dar ar fi frumos dacă ați reușit să transferați câteva obiceiuri sănătoase în următoarele săptămâni.Limitați pâinea albă. Privind în perspectivă, nu este bine să săriți complet carbohidrații în dietă, timp de o săptămână le puteți limita.

Omiteți pâinea albă și mâncați un minim de feluri de mâncare. În schimb, includeți proteine și un număr mare de legume. sub formă de cereale neîndulcite, pâine integrală sau paste făinoase. Apropo-acesta este unul dintre acele obiceiuri pe care le păstrați mult timp.Limitați zahărul. Acest lucru merită, de asemenea, să adere chiar și după „dieta”. Zaharurile Simple sunt depozitate în abdomen pentru a proteja organele interne, cum ar fi ficatul, pancreasul sau intestinele. În plus, consumul excesiv de zahăr de multe ori coststhat puteți găsi sfaturi cu privire la feluri de mâncare care se poate răsuci în diferite variante în timpul unei slăbire săptămână, astfel încât cămai puțin de apă în organism înseamnă mai puține kilograme.

Cea mai mare apă din corpobțineți prin băut suficient-două până la trei litri de apă pe zi. Datorită acestui fapt, o mulțime de substanțe reziduale sunt spălate din corp, care, printre altele, pot împiedica scăderea în greutate, în același timp organismul nu va avea nevoie să rețină apă. Se deshidratează ușor și promovează producerea de hormoni importanți pentru arderea grăsimilor.Renunță la alcool.Dacă sunteți obișnuiți să aveți câteva pahare de vin de câteva ori pe săptămână, eliminați alcoolul. Un pahar de vin alb conține aproximativ 550 KJ și roșu 620 KJ, în plus, alcoolul adaugă kilograme și datorită udării menționate mai sus.

Luând o pauză de la băutura de seară cel puțin

Luând o pauză de la băutura de seară cel puținUn kilogram va coborî singur.Accelerați metabolismul.Proteinele de calitate, fibrele și, de exemplu, ceaiul verde sunt mari ajutoare pentru accelerarea metabolismului. Arderea mai rapidă vă va ajuta, de asemenea, în scăderea în greutate. Vrei să porți o haină strânsă la o petrecere și tot nu este la fel.Chiloții bine întinși vă vor face un serviciu mai bun decât o săptămână pe apă. Celebritățile nu renunță la lenjeria Stretch Spanx, cu care veți găsi tot ce vă puteți gândi, inclusiv salopete întinse, rochii și curele.

Fă-ți un masaj.Un sistem limfatic care funcționează corect promovează, de asemenea, scăderea în greutate. Masajul limfatic vă va scuti de picioarele umflate, vă va ajuta cu celulita, va contribui la spălarea substanțelor toxice și la pierderea mai rapidă în greutate. Sfat suplimentar: cum să piardă în greutate într-o săptămână într-un costum de baie.Mergând la costume de baie sau dareddresses.Slăbire instantanee-cel puțin vizual-veți obține, de asemenea, datorită produsului de auto-bronzare.Pierderea rapidă în greutate vă va declanșa.

Dacă doriți să pierdeți rapid greutatea, conta pe faptul că, după terminarea dietei, kilogramele, cel mai probabil, se vor întoarce din nou. Prin urmare, luați întregul eveniment ca un nou început și schimbați treptat stilul de viață existent. Iată mai multe sfaturi despre cum să faceți acest lucru.Informații de bază despre dacă sunteți supraponderal vă va oferi un calculator.Urmăriți un videoclip despre greșelile de bază ale unei diete.Curent lovit în pierderea în greutate.Fără dietă! Doar schimbați aceste lucruri mici, lovitura actuală în pierderea în greutate.

Fără dietă .Doar schimba aceste lucruri mici pe care corpurile lor ofensa.Cum să piardă în greutate.Mult pentru ceea ce timp cate kg în ce mod de cum să piardă în greutate într-o săptămână cum să piardă în greutate într-o lună burta fund, coapse, solduri, picioare, brate.În nostru special, veți găsi totul, dacă aveți nevoie pentru a pierde 5 kg, 8 kg, 10 kg sau 20 kg. Toate sfaturile sunt pregătite în colaborare cu specialiștii. Știm cum să facem un stomac plat, știm cele mai bune exerciții pentru fese și coapse. Pierdeți greutatea alergând, mersul pe jos, înotul, făcând sex sau fără exerciții fizice.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén