Fiecare lucrare are propriile sale specificități

Fiecare lucrare are propriile sale specificitățiA noastră este destul de solicitantă pentru psihic. Nu este ușor să nu luați poveștile copiilor și să le aduceți acasă. Unii copii, din cauza modului necorespunzător de viață al părinților lor alcool, droguri, violență în familie, au atât de multe experiențe traumatice în spatele lor, încât nici nu ne putem imagina. Cea mai mare lucrare este cu părinții copiilor. Dimpotrivă, mă duc la copii pentru a câștiga forță.Ce activități faceți cu copiii Cum îi ajuți.În primul rând, oferim copiilor educație preșcolară. Mulți copii în trei până la patru ani nu cunosc creioane, cărți, nu au obiceiuri de igienă de bază.

Este nevoie de îngrijire individuală intensivă nu numai a educatorilor, ci și a unui educator special.Copiii au nevoie, în primul rând, de un mediu calm și sigur, plin de stimuli noi, unde uită de temerile și necazurile lor. Prin urmare, pregătim multe evenimente pentru ei în afara școlii, ceea ce nu numai că îi va înveseli, dar vor învăța mereu ceva nou. Încă învață prin joc. Care sunt planurile tale în viitorul apropiat.

Plănuiești un eveniment.Deschizi o altă grădiniță.În viitorul apropiat, trebuie să strângem suficiente fonduri pentru a menține creșele existente și alte activități suplimentare care îi determină pe părinți să dobândească competențe parentale și să-și schimbe atitudinea față de viața lor. Există încă mulți copii nevoiași pentru care ar fi nevoie de o grădiniță suplimentară. Și nu doar unul.

Cu toate acestea totul se referă la finanțe

Cu toate acestea totul se referă la finanțeÎn prezent planificăm un spectacol de beneficii numit copilul multor roluri”. Acesta va avea loc pe 19. 10. 2017 de la ora 14.00 la náměstí míru din Praga.Aici, cu sprijinul unor personalități bine-cunoscute, cum ar fi Marcela březinová, Pavlínka matiová și alții, Copiii de integrare în școlile de Smíšek nu se va efectua numai cu performanțele lor, dar, de asemenea, se prezintă ca modele și modele.

Alte activități la care ne gândim până acum includ construirea a cel puțin două-trei locuri de locuit pentru mamele care au nevoie.O altă activitate este vânzarea altor produse care vor ajuta mamele să câștige mai multă încredere în sine, fonduri și noi să obținem o anumită sumă de bani pentru a finanța operațiunea și alte activități ale grădinițelor.

Ce așteaptă copiii după ce au părăsit grădinița.După plecare, îi așteaptă primul an de școală primară. Dar chiar și acolo, nu le vom lăsa nesupravegheate. Educatorul nostru special va continua să monitorizeze dacă un copil va avea nevoie de sprijin cu îndrumare în timpul tranziției. Noiembrie, la ora 18.15, pe čt2 Asociația civilă Zdeněk și neobositul său președinte activ Aleš krajdl în documentarul sub acoperiș în ciclul povestiri energie extraordinară.

Aleš krajdl un om cu voință și entuziasm neclintit

Aleš krajdl un om cu voință și entuziasm neclintitCare conduce Asociația Civică zděná, a fost prezentat portalului într-un interviu din luna iunie a acestui an. În plus, pentru a fi de succes în a găsi și de a găsi resurse financiare pentru restaurarea Zdeněk clădire în stil baroc în zaječov, de asemenea, el a concurat pentru asociere în vara concurs de lectură a portal pentru un stand de prezentare la echitabil.

În plus, fundația a ales activitățile acestei organizații non-profit printre zeci de altele pentru o serie de documentare în opt părți numită povești de energie extraordinară. Această serie apropie poveștile de entuziasm, dăruire și angajament ale oamenilor pentru care bucuria celorlalți este în primul rând.Fiecare poveste poate fi susținută de spectatori în votul prin.

Din care vor apărea cele mai de succes trei proiecte. Acestea vor fi ulterior recompensate de Fundația čez cu o sumă de bani. Fiecare dintre cele opt proiecte selectate are deja un anumit 100 de mii de coroane. Câștigătorul final are 400.000 de coroane, al doilea clasat are 200.000 de coroane, iar al treilea clasat primește 100.000 de coroane.