Articulațiile sunt puncte complexe ale corpului în care oasele se întâlnesc. Printre articulațiile cele mai predispuse la simptomatologie dureroasă se numără umerii, șoldurile, coatele, genunchii.Durerea articulară este un disconfort, uneori cronic și persistent. Din păcate, este o problemă foarte frecventă, în special cu înaintarea vârstei. O vizită la spital nu este, în general, necesară, dar dacă este persistentă, poate fi util să consultați furnizorul dvs. de asistență primară pentru o îngrijire mai adecvată. În caz de anomalii este întotdeauna bine să solicitați o vizită specifică.

Uneori durerea articulară este rezultatul unei boli

Uneori durerea articulară este rezultatul unei boliCa în cazul artritei sau rănirii. Cu toate acestea, se poate datora și altor condiții sau factori. Care sunt cauzele durerii articulare.Una dintre cele mai frecvente cauze ale durerii articulare este artrita. Cele două forme principale de artrită sunt artroza și artrita reumatoidă.Artroza este o patologie care nu este deosebit de gravă, dar provoacă dureri articulare persistente.Potrivit Colegiului American de Reumatologie, artroza este mai frecventă la adulții cu vârsta peste 40 de ani, progresează încet și tinde să afecteze articulațiile încheieturilor, mâinilor și genunchilor.

Durerea articulară datorată artrozei provine dintr-o ruptură a cartilajului care reprezintă de obicei perna articulațiilor.Artrita reumatoidă, din păcate, este o boală foarte gravă, prezentă la 1% din populația italiană. Este o patologie inflamatorie, caracterizată prin durere și umflături la nivelul articulațiilor și adesea o adevărată distrugere a acestora. Simptomul cel mai răspândit și distinctiv al acestei forme este rigiditatea totală a articolazioni.La bursita este o boală inflamatorie a sacului seros prezent în articulații.

Simptomele sunt asociate cu dureri articulare persistente și este foarte complex pentru a face tendon mișcări deoarece ele tind să exacerbeze dolore.Il lupusul este o boală autoimună care apare atunci când sistemul imunitar atacă propriile țesuturi și organe. Inflamația cauzată de lupus poate afecta multe părți ale corpului, inclusiv: articulații, piele, rinichi, celule sanguine, creier, inimă și plămâni.Care sunt simptomele durerii articulare.În unele cazuri, durerea articulară va necesita consultarea unui medic, în special dacă.

Zona din jurul articulației este umflată

Zona din jurul articulației este umflatăRoșie fragilă sau caldă la tatuaj durerea persistă timp de trei sau mai multe zile, în ciuda analgezicelor, aveți febră fără niciun alt semn de influență.Dacă întâmpinați oricare dintre următoarele condiții, este necesar să vă întoarceți la camera de urgență: o vătămare gravă sau un accident, articulația apare deformată, umflarea articulației apare brusc, articulația este complet imobilă, se simt dureri articulare severe care nu permit desfășurarea activităților zilnice obișnuite.Cum este diagnosticată durerea articulară.

Medicul efectuează un examen fizic și pune o serie de întrebări despre tipul de durere pentru a restrânge cauzele potențiale și pentru a elimina unele dintre patologiile despre care am vorbit mai devreme.O radiografie articulară poate fi necesară pentru a identifica leziunile articulare asociate.Cum este tratată durerea articulară.În prezent nu există un tratament disponibil care să elimine complet durerea articulară asociată cu artrita sau artroza sau să împiedice revenirea acesteia. Cu toate acestea, există modalități de a gestiona durerea.

Să aflăm împreună metodele cele mai obișnuite, pentru a combate durerea articulară: poate ajuta, poate folosi analgezice sau poate lua medicamente antiinflamatoare nesteroidiene pentru a reduce durerea, umflarea și inflamația. Rămâneți activ fizic și urmați un program de fitness axat pe exerciții moderate care trebuie făcut de cel puțin 3 ori pe săptămână. Sfatul nostru este să vă adresați în caz de durere persistentă unui antrenor personal care poate recomanda un program de formare adecvat.

Mențineți greutatea corporală

Mențineți greutatea corporalăMai adecvată pentru a nu împovăra articulațiile deja experimentate de durere. Adesea durerile articulare se datorează excesului de greutate și este suficient să urmați un program de dietă personalizat de către nutriționist pentru a remedia. Utilizați suplimente care vă pot ajuta să luptați împotriva problemei, întrebându-vă farmacistul de încredere.Care sunt suplimentele de utilizat.Mulți oameni iau vitamine și suplimente pentru a ameliora durerea articulară și artrita.

Medicamentele pot ajuta la ameliorarea osteoartritei și pentru unele persoane, suplimentele oferă o ușurare suplimentară pe care medicamentele nu o pot oferi. Cu toate acestea, consultați-vă medicul înainte de a le lua, deoarece pot exista interacțiuni medicamentoase, probleme de alergie sau efecte secundare nocive. Cât de eficiente sunt aceste suplimente.Să vedem împreună suplimentele recomandate pentru dureri articolari.

La glucozamina, ajută la menținerea cartilajului articulațiilor sănătoase și poate avea un efect antiinflamator și vă ajută să vă simțiți mai puțin durere. Nivelurile naturale de glucozamină scad odată cu vârsta și de aceea durerea articulară crește adesea și este cronică.Cei prezenți în uleiul de pește și alte alimente încurajează organismul să producă substanțe chimice care ajută la combaterea inflamației. Acest supliment poate ajuta la ameliorarea rigidității cauzate de inflamație la persoanele cu artrită reumatoidă.

Este, de asemenea, foarte util pentru cei care au artroză cu dureri persistente.Vitamina D este foarte importantă pentru persoanele cu dureri articulare. Cercetările arată că persoanele cu niveluri scăzute de vitamina D pot avea dureri articulare mai frecvent. De fiecare dată când contractați un mușchi, profitați de calciu și de aceea trebuie să aveți o contribuție mare. Luând în mod constant și sub sfatul farmacistului dvs. de încredere calciu, puteți reduce, fără îndoială, durerea articulară.