Lățimea și lungimea penisului cu siguranță nu trebuie să joace un rol cheie în dormitor. Pe de altă parte, poate că fiecare om ar dori ca natura sa să fie cel puțin puțin mai mare, dacă numai din cauza stimei de sine superioare. Prin urmare, dacă nu sunteți atât de complet mulțumit de echipamentul dvs., puteți încerca diferite metode de extindere a penisului. Cum sunt. Veți învăța pe următoarele rânduri despremetode de extindere a penisului.Alungirea penisului poate fi realizată în mai multe moduri.

Pentru unii majoritatea bărbaților nu optează

Pentru unii majoritatea bărbaților nu opteazăCeea ce este valabil mai ales pentru operația de extindere a penisului, care este foarte dificilă, dureroasă și poate provoca tulburări erectile grave. Cu toate acestea, o serie de metode de extindere a penisului pot fi încercate chiar și acasă, adică absolut discret și fără a vă îngrijora de efectele secundare. Mai întâi de toate, să numim diferite pulberi, capsule și tablete pentru extinderea penisului. Acestea se bazează pe faptul că conțin substanțe care au un efect pozitiv asupra circulației sângelui către penis și promovează astfel o erecție mai mare și mai puternică.

În plus, astfel de produse conțin o mulțime de substanțe care, în general, au un efect pozitiv asupra sănătății intime a unui bărbat. Cu toate acestea, acordați atenție atunci când alegeți siguranța produselor. Alegeți cele mai bune produse cehe cu un certificat de siguranță a sănătății de la Institutul de stat pentru sănătate, cum ar fi suplimentele alimentare, dar ele reprezintă doar una, nu singura modalitate prin care puteți testa acasă. De asemenea, foarte populare sunt pompele hidro, care funcționează pe bază de apă și au devenit un bestseller din ultimii ani în problema extinderii penisului.

Un efect pozitiv asupra lungimii și lățimii penisului este adesea atribuit și gelurilor lubrifiante intime și spray-urilor intime de exemplu deoarece acestea pot avea și un efect pozitiv asupra dimensiunii erecției, datorită substanțelor active care ajută la îmbunătățirea circulației sângelui. Nu în ultimul rând, trebuie să menționăm diverse tehnici, inclusiv jelqing up, eventual chiar exerciții kegel. În plus, procedurile individuale pot fi combinate între ele, ceea ce va crește și mai mult șansele de succes. De exemplu, vă recomandăm să combinați cu un supliment alimentar șirimax.

Cu toate acestea trebuie remarcat faptul

Cu toate acestea trebuie remarcat faptulCă efectele pot fi individuale, iar ceea ce funcționează pentru un om poate să nu funcționeze pentru altul și invers.Câteva cuvinte în concluzie.Așa cum am spus în introducere, extinderea penisului nu este neapărat necesară pentru o viață sexuală satisfăcută. De fapt, chiar și bărbații excesiv de echipați pot să nu-și satisfacă partenerul. Cu toate acestea, dacă simțiți că o naturalitate mai mare vă va ajuta cu încrederea în sine în pat, nu veți strica nimic cu procedurile de mai sus. Mai ales atunci când există un număr mare de metode de extindere a penisului.

Nu înțeleg cum cineva cu o pula atât de mică ar putea face o carieră atât de mare, am auzit odată în saună. Nu a fost întâmplător că a fost acolo. Sexologii vorbesc chiar despre sindromul dușurilor bărbaților. Potrivit lui, mulți bărbați își doresc un penis mare, în principal de dragul altor bărbați. Îi face să se simtă ca niște masculi mai mari. Și, din păcate, funcționează invers. Ei au un sentiment de inferioritate în duș sau saună dacă penisul lor nu este atât timp cât își imaginează.Care este lungimea medie a penisului unui bărbat.

Potrivit unora, dimensiunea botului erect variază între 10 și 14 cm, conform altora de la 11, 8 la 15, 99 cm, în repaus, apoi între 6, 8 și 10, 7 cm. Ei spun că depinde și de faptul dacă bărbații o măsoară singuri și completează formularele corespunzătoare sau dacă medicii o măsoară pentru ei. În ultimul caz, lungimea medie este puțin mai scurtă, ceea ce probabil nu este surprinzător.Faptul că problema ugerelor sexuale mici este exagerată este evidențiată de experiența sexologilor. Marea majoritate a pacienților care vin la ei pentru penisuri insuficiente tind să le aibă mai mult sau mai puțin normale.

Problemele lor sunt psihologice nu fiziologice

Problemele lor sunt psihologice nu fiziologiceColegii încearcă să-i calmeze: sunt chinuiți în zadar, au totul în puterea lor. normě.Na o altă problemă, teama de panică de dispariție a penisului, pe care psihiatrii din unele țări asiatice o numesc koro este ocupată de erectori de vid. Pur și simplu dovedesc pacienților că penisul lor exists.As pentru femei, mulți dintre ei se plâng de actul sexual dureros din cauza penisului prea mare al partenerului. Nu din întâmplare. Lungimea medie a vaginului în repaus este de 7-8 CM. Chiar dacă crește odată cu excitația sexuală, adesea nu este suficient.

Lăudarea unui Mack adecvat” în fața lor este, de asemenea, inutilă, deoarece aproximativ 70% dintre ei aduc la orgasm iritarea clitorisului și nu a vaginului. Un penis mai mare sau mai degrabă mai larg este interesant pentru aproximativ 20% dintre femei. Mai mult decât atât, acest lucru nu înseamnă că un om nu le poate farmeca cu alte qualities.It poate fi tras în sus, dar funcția nu se va schimba.Medicii nu știu cum să mărească un penis. Mulți pacienți sunt dezamăgiți de aceste informații. Indiferent de argumentele raționale pe care le-am prezentat.

Chirurgii sunt capabili să scoată penisul din corp puțin, dar acest lucru este în detrimentul stabilității sale. De asemenea, pot crește vizual ușor prin injectarea de grăsime sau sintetice în țesutul subcutanat al penisului. Un bărbat se poate arăta apoi în duș prietenilor, dar acest lucru nu îmbunătățește funcția penisului. În plus, procedura este însoțită de aceleași riscuri ca orice chirurgicale de racire.Na pe internet.

Puteți găsi o mulțime de reclame înșelătoare pentru și preparate care promit o permanenta a penisului. Cu toate acestea, nimeni nu o poate face. Bărbații care sunt chinuiți de un complex de penis mic ar trebui să se concentreze mai mult pe performanța sexuală reală și pe capacitatea unei femei de a satisface. Acest lucru poate fi mai interesant pentru doamnele temperamentale și înfometate de sex decât simpla lungime a naturii bărbaților.