Modurile de consolidare a potenței sunt cunoscute în lume de mulți ani. Problemele de performanță sexuală sunt un fenomen comun care nu a apărut brusc – sunt prezente în rândul bărbaților de secole

În cele din urmă, a început căutarea metodelor dovedite pentru o mai bună libidou și multe altele. Fiecare bărbat ar dori să aibă un impuls sexual ridicat și ușurința de a obține erecție completă pe tot parcursul vieții sale. Din păcate, dar odată cu înaintarea în vârstă devine din ce în ce mai dificil și, într-o oarecare măsură, ne putem finanța singuri problemele.

Din fericire, există multe modalități de a vă crește potența. Unele dintre ele sunt gratuite, dar necesită angajament și sacrificiu – pe scurt, schimbări de stil de viață.

Stilul de viață necorespunzător poate cauza probleme cu performanța sexuală, în special la persoanele mai tinere. Supraponderalitatea, lipsa exercițiilor fizice, alimentația inadecvată … Toate acestea fac ca tulburările de potență să apară mult mai repede. Nu trebuie să vă schimbați viața la 180 de grade pentru a vă bucura din nou de sex bun. În pași mici, vă puteți reconstrui starea.

Dieta zilnică are o mare importanță nu numai pentru calitatea spermei, ci chiar și pentru menținerea unei erecții. Neglijența în timp a dietei poate duce chiar la dificultăți în atingerea potenței depline.

Ce trebuie evitat pentru a îmbunătăți potența?

   X Baza dietei de potență este cu siguranță limitarea grăsimilor saturate, a zaharurilor simple și a sării. Dar asta nu este tot! Trebuie amintit că dieta necorespunzătoare de multe ori nu duce la deteriorarea performanței sexuale. Poate duce la numeroase boli și boli, iar acestea se pot traduce direct în performanță sexuală.

Pe de altă parte, sarea consumată în cantități prea mari poate duce la tulburări de potență chiar și la bărbații mai tineri. Sarea este importantă pentru corpul uman, dar în fiecare zi mulți bărbați depășesc cu mult doza maximă. Clorura de sodiu poate duce la hipertensiune arterială, iar oamenii de știință arată că bărbații care suferă de tulburări de potență suferă foarte des de această afecțiune. Jumătate pastile pentru potenta dintre bărbații care suferă de hipertensiune arterială au tulburări severe de potență.

Alcoolul în anumite cantități crește cu siguranță dorința de a face sex și facilitează contactul cu un partener, dar, din păcate, reduce și performanța sexuală. Alcoolul în doze prea mari este principala cauză a scăderii testosteronului, care este responsabil pentru apetitul sexual.

Fumatul poate crește însă riscul de impotență cu peste 50%. Fumătorii în jurul vârstei de 40 de ani au un risc de impotență de trei ori mai mare decât nefumătorii. Stimulanții precum alcoolul și țigările ar trebui întrerupt cu siguranță pentru a îmbunătăți performanța sexuală.

Ce să mănânci pentru a îmbunătăți potența?

Nu numai că trebuie să evitați anumite ingrediente pentru a reveni la performanțe sexuale satisfăcătoare – merită, de asemenea, să începeți să mâncați mai des unele ingrediente și produse sănătoase.

Pâine integrală din grâu și multe altele

Produsele din cereale integrale ar trebui să fie considerate baza unei diete potente. Ar trebui să căutăm produse precum pâinea de secară, orezul brun sau crupe groase. Astfel de produse pot fi puțin mai scumpe, dar organismul va aprecia cu siguranță că ne pasă de el. Astfel de produse oferă organismului mai multă energie și substanțe nutritive.

Zinc și seleniu

Deficiența acestor ingrediente duce la oboseală constantă, imunitate corporală redusă și rezistență mai mică la stres. În plus, zincul este esențial pentru sinteza testosteronului, producerea spermei și are un efect protector asupra prostatei și reduce colesterolul. Cantități mari de zinc se găsesc în nuci, pâine integrală, fructe de mare și tărâțe. Cu toate acestea, seleniul poate fi găsit la păsările de curte, carnea slabă, peștele, orezul brun și semințele de dovleac, printre altele.

Arginina

Arginina este un aminoacid foarte important în viața sexuală a unui bărbat. Acest compus chimic este necesar în procesul de formare a oxidului de azot, care este factorul direct responsabil de potență. Unele dintre cele mai valoroase surse de arginină sunt semințele de floarea soarelui, cerealele integrale, semințele de susan, semințele de in, curcanul, carnea de vită și macroul.

Afrodisiace

Afrodisiacele sunt produse naturale care cresc dorința de act sexual și au un efect pozitiv asupra sentimentelor generale din timpul acestuia. Cel mai adesea, numim legume și fructe afrodisiace, iar numele provine de la zeița greacă a iubirii – Afrodita. Cel mai adesea, afrodisiacele sunt fructe tropicale care nu sunt adesea disponibile în magazinele din Polonia. Din fericire, există și câteva produse ușor disponibile care vă pot crește libidoulul.

Suplimentare

Există multe suplimente alimentare bogate în ingrediente precum ginseng, l-arginină, schinduf și multe altele. Cel mai adesea se bazează pe ingrediente ale căror proprietăți au fost confirmate prin studii clinice. Mulți bărbați caută pastile eficiente pentru eliminarea cauzelor tulburărilor de potență. Desigur, suplimentarea în sine nu ne va face complet diferiți după câteva săptămâni. Suplimentarea ar trebui să completeze dieta, deoarece completează perfect orice deficiențe.

Există, de asemenea, pastile pentru potență pe bază de ingrediente naturale, care sunt utilizate cu o jumătate de oră înainte de actul sexual. Acțiunea lor face mult mai ușoară realizarea și menținerea unei erecții. De asemenea, pot crește foarte mult dorința de act sexual și o pot face mult mai lungă.

Activitatea fizică are un efect pozitiv asupra potenței. Exercițiul regulat are multe beneficii:

  •     Ele întăresc rezistența corpului,
  •     Ele întăresc sistemul cardiovascular,
  •     Îmbunătățesc circulația în zona pelviană,
  •     Creșteți vitalitatea,
  •     Ele cresc secreția de testosteron, care este responsabilă de dorința sexuală.

În plus, antrenamentul regulat al forței îmbunătățește silueta, ceea ce crește atractivitatea și stima de sine. Acest lucru reduce complexele și toate cauzele psihologice ale tulburărilor de potență.

Cu toate acestea, activitatea fizică nu se referă doar la sală. Nu toată lumea are timp pentru asta! Este suficient să ieși la plimbare în mod regulat, să mergi cu bicicleta sau chiar să începi să alergi. Astfel de activități simple au un efect pozitiv asupra vitalității și stării.

Producătorii de suplimente alimentare profită uneori de lipsa cerințelor legale, oferind produse cu eficiență scăzută, neconfirmată, ceea ce nu înseamnă că toate produsele de acest tip ar trebui puse într-o singură pungă – oferta de piață este foarte extinsă și slab controlată, deci cel mai bine este să ascultați sfaturile profesioniștilor înainte de a vă alege. . Vă sugerăm ce pastile fără rețetă pot funcționa eficient și vă vor îmbunătăți performanța sexuală.

Ce pastile pentru potențial fără prescripție medicală să alegeți?

Dacă doriți să vă îmbunătățiți calitatea erecției și preferați să evitați să vizitați un urolog sau sexolog, alegeți preparate fără prescripție medicală care conțin o substanță activă numită sidenafil – același lucru care este responsabil pentru eficacitatea Viagra, care este cel mai popular medicament pentru acest tip de problemă. Sidenafil are un efect dovedit științific asupra potenței – acțiunea sa este de a îmbunătăți fluxul de sânge în vasele de sânge, ceea ce se traduce prin calitatea erecției.

Substanța a fost protejată prin brevet pentru o lungă perioadă de timp, prin urmare accesul la medicamente pe bază de sidenafil a fost foarte limitat. De când brevetul a expirat, sidenafilul a fost găsit în multe remedii fără prescripție medicală . pentru a cumpăra întotdeauna preparatele disponibile la fața locului în farmacii, nu în bazare sau licitații online – obțineți astfel o garanție de eficacitate și siguranță.

Cum funcționează pastilele pentru potență?

Pastilele pentru erecție funcționează într-un mod aparent foarte simplu – stimulează sistemul circulator, crescând permeabilitatea vaselor de sânge. Drept urmare, atunci când apare excitație naturală, mai mult sânge curge către penis – efectul este duritatea penisului așteptată, satisfăcătoare, care se traduce și prin încredere în sine și o stare mentală mai bună a bărbaților.

Astfel de rezultate sunt posibile numai atunci când avem de-a face cu probleme de natură organică, care includ, printre altele, boli cardiovasculare sau fumatul intens. În cazul factorilor mentali precum depresia sau stresul prelungit, pastilele pentru erecție nu vor aduce niciun beneficiu.

Când se utilizează pastile pentru potență?

Pastilele pentru potență sunt destinate persoanelor care se luptă cu diferite tipuri de probleme organice. Sunt recomandate cel mai adesea bărbaților în vârstă cărora le lipsește o erecție ca urmare a hipertrofiei de prostată, a hipertensiunii sau a bolii coronariene.

Există, de asemenea, un grup în creștere de tineri în vârstă de 20 de ani, la care impotența este rezultatul utilizării steroizilor și a altor agenți anabolizanți pentru a crește masa musculară.

La bărbații cu vârsta de până la 40 de ani, problemele de erecție apar adesea ca urmare a unei diete slab compuse și a neglijării activității fizice zilnice, care pe termen lung se traduce printr-o scădere a nivelului de testosteron și probleme cu sistemul circulator. Statisticile arată, de asemenea, că până la 40 la sută. Fumătorii grei de tutun se plâng de disfuncție erectilă.

Cu toate acestea, pastilele pentru erecție nu vor ajuta atunci când există factori psihologici și emoționali, cum ar fi depresia, stresul sever sau conflictul de relații. Mai mult decât atât, preparatele de acest tip nu afectează nivelul de dorință sexuală – nu acționează ca afrodiziace, ci îmbunătățesc doar calitatea erecțiilor, deși specialiștii sunt de acord că pastilele eficiente pentru potență sporesc sentimentul de încredere în sine la bărbați și, prin urmare, întărește starea mentală.

Pastilele pentru potență sunt sigure?

Medicamentele potențiale sunt complet sigure pentru sistemul circulator, lucru confirmat de numeroase studii detaliate – de exemplu, Viagra a fost dedicat 130 de studii științifice, dintre care niciunul nu a arătat efecte secundare asupra sistemului circulator.

Preparatele de erecție care cresc fluxul de sânge prin vase au un efect regenerant asupra epiteliului vaselor și sunt uneori utilizate chiar și în prevenirea bolilor de inimă ischemice. Pastilele pentru potență nu măresc riscul de a dezvolta hipertensiune, dimpotrivă – sunt adesea folosite pentru a trata hipertensiunea pulmonară primară.