Factorii externi care însoțesc acest sezon – frig, vânt și umiditate – vă pot deteriora fața. Aflați ce trebuie să faceți pentru a o evita. La fel cum ne încălzim cu sosirea frigului în timpul iernii, trebuie să ne pregătim și să ne protejăm pielea pentru a evita efectul nociv al factorilor externi tipici sezonului.

Frigul, vântul, umiditatea sau ploaia, împreună cu încălzirea temută și schimbările de temperatură, contribuie la îmbunătățirea uscăciunii feței noastre, pe lângă accelerarea îmbătrânirii premature a pielii. Iritații, roșeață, lipsă de netezime sau descuamare sunt câteva dintre problemele pe care le putem găsi în derma noastră în acest moment. Avem o conștientizare clară că trebuie să ne protejăm vara și totuș.

Iarna luăm mai puține măsuri de precauție

Dar adevărat este că factorii din mediul înconjurător în timpul iernii, cum ar fi frigul, vântul și modificările bruște de temperatură, afectează puternic pielea, mai ales cele care tind să fie subțiri și uscate „, spune. Ea, împreună cu firma de cosmetice, ne-au oferit câteva linii directoare, astfel încât pielea dvs. să arate strălucitoare și iarna să nu-și lase amprenta pe pielea noastră.

Aveți grijă de piele zilnic. Este esențial să urmați o rutină care include o curățare corectă de două ori pe zi (dimineața și noaptea), precum și un proces de desmaquillado zilnic pentru a elimina orice produs rămas. Obțineți-l arată întotdeauna în stare perfectă, indiferent de perioada anului.

Nu Nu uita de frecat. Utilizarea acestui produs este recomandată și în timpul iernii, va ajuta la îndepărtarea celulelor moarte, curățarea feței și aducerea strălucirii tenului, obținând cu toate acestea viață, ceva esențial atunci când absența soarelui produce o piele puțin mai opac.

Folosiți seruri și creme specifice hidratante

Nu rămâi cu nimeni, căutând un produs potrivit tipului tău de piele și caracteristicilor sale, pentru că obții o hidratare maximă; nu uitați nici un contur de ochi bun, pe care trebuie să îl aplicați dimineața și noaptea, deoarece este una dintre cele mai delicate zone ale feței noastre care suferă cel mai mult iarna.

Do Nu uita de cosmetice pe timp de noapte. Crema hidratantă a nopții pentru față este un alt produs esențial. Este necesar ca acesta să fie conceput pentru a acționa în acest moment al zilei, deoarece acest tip de produse conțin substanțe nutritive importante care ne repară pielea în timp ce dormim, hidratând atât de intens și ajutând în procesul de regenerare.

Importanța uleiului facial. Este pasul anterior hidratării pentru a finaliza rutina de frumusețe zilnic. Acest tip de uleiuri ajută la aplicarea cremei ulterior pentru a pătrunde mai adânc în piele, primind și toate beneficiile sale antioxidanți și ajungând să activeze tot regeneratorul său de putere.

Protejați și hidratați și pielea care nu este expusă. Deși iarna se înfundă și pielea corpului nostru nu va fi expusă, are și nevoi care trebuie acoperite. Prin schimbări de temperatură din interior spre exterior, pe care le-am menționat în dușurile cu apă fierbinte și în general mai puțin transpirați, astfel încât nivelurile de apă nu sunt reglate, așa cum nu omitem niciodată hidratarea în afara corpului nostru și, în mod ideal, aplicăm un corp de loțiune, ulei sau cremă hidratantă după duș pentru a-l menține la un nivel optim.

Nu-ți uita buzele

Până acum nu am vorbit despre marele uitat, dar că, în general, sunt cei care suferă cel mai mult iarna, buzele. Acestea sunt expuse pe tot parcursul anului, iar iarna necesită îngrijire specială.

În observație, se usucă, bretele și, în general, deshidratate, mulți oameni optează pentru umezirea cu limbajul, cu propria salivă, deși pare confortabil, când saliva se usucă, apare încă mai multă uscăciune în gură, pe lângă care le păstrează umed și lovit de vânt sau frig, pot apărea fisuri, răni și chiar guri.

Folosiți un ruj de balsam care hrănește pielea subțire și delicată a buzelor și pentru a fi protecția razelor solare, în acest fel va rămâne perfectă pe tot parcursul sezonului.

Fii consecvent

Acesta este cel mai bun sfat pe care îl puteți da cu privire la această postare și că, cu siguranță, pentru a vă atinge obiectivele și a păstra o piele perfectă pentru iarnă, cel mai important și esențial este peste record. 

Trebuie să fim conștienți de faptul că toate nevoile de îngrijire și tratament pentru următoarele produse bune, cu ingrediente active timpurii și ingrediente de primă calitate, pe de altă parte, pentru ca pielea să se asimileze și să reacționeze la ele și, mai presus de toate, să fie consecvente.