Nu este ușor să nu accepte povesti de copii

Spune directorul de ssociația Civică Smíšek vom organiza beneficia arată copilul în haine frumoase pentru a sprijini integrarea școli de Smíšek pentru copiii dezavantajați social. Aceștia sunt copii care, din păcate, nu au posibilitatea de a participa regulat grădinițe copiii din adăposturi sau locuințe protejate, copiii din mame într-o situație socială dificilă, cu experiență de violență în familie.

Nu este ușor să nu accepte povesti de copii

Din păcate, mulți dintre acești copii au, de asemenea, experiență de îndepărtare sau abuz și au nevoie de ajutor pe care familia este adesea incapabilă să-l ofere. Din păcate, copiii nu pot alege familia ei va fi născut în, dar ei toți merită o copilărie frumoasă, adaugă Vladislava táčnerová, director al Asociației Civice Smíšek, care a fost care acoperă acest proiect social pentru o lungă perioadă de timp și pentru care am cerut mai multe întrebări pe această ocazie.

Ce te-a determinat să începi prima grădiniță.În perioada în care am avut de a face cu problemele mele personale, am întâlnit multe mame din casele de azil care se ocupau de consecințele violenței în familie, droguri, alcool și au avut multe griji cu ei înșiși, chiar și atunci când aveau grijă de copiii lor. Dar, în ciuda durerii, fricii și a altor sentimente negative, nu era în puterea lor să prindă rănile și traumele copiilor lor, din cauza cărora copiii au rămas în urmă atât cognitiv, cât și în dezvoltare.

Când mi-am rezolvat problemele

Si m-am întors la viața normală, am început să studiez munca socială. Asta a fost cu un pas mai aproape de a începe Smigek. În 2006, am început să lucrăm cu copii defavorizați, dar activitatea de impact a fost insuficientă pentru turele lor.Datorită experienței noastre, am aflat că copiii din adăposturi, pensiuni care nu au o adresă permanentă în Praga, precum și copiii din.

Când mi-am rezolvat problemele

Praga ai căror părinți nu lucrează din anumite motive, nu au șansa de a fi admiși în grădinițele de stat înainte de clasa preșcolară zero, care este acum obligatorie.Majoritatea părinților nu acordă atenție acestor copii, indiferent dacă nu doresc sau pur și simplu nu o pot face, deoarece nu aveau un model de rol și ei înșiși au crescut în aceleași condiții sau în condiții similare. Cu toate acestea, anul preșcolar nu este suficient pentru acești copii.

Acestea prezintă mari lacune de cunoștințe, iar educația cu impact este inadecvată și ineficientă. Prin urmare, a fost creată prima școală de integrare Smíšek. Pentru a da acestor copii o șansă, de asemenea. Care a fost dezvoltarea? Acum există mai multe pepiniere. Ați întâmpinat problem.În 2012 prima școală de integrare Smíšek a fost înființată în Praga 9, un an și jumătate mai târziu am deschis o școală în Praga 2 Vinohrady.

Ulterior, datorită proiectului fundației Velux, am reușit să construim încă două, în Praga 8-Karlín și ultimul în Praga 3 jarov. Ne confruntăm cu probleme tot timpul, cel mai dificil lucru este să obținem suficiente fonduri pentru a menține funcționarea pepinierelor și a tuturor activităților de sprijin.Această lucrare trebuie să fie foarte solicitantă atât fizic, cât și mental.Unde căutați motivația de a continua.