Un stil de viață sănătos implică mai mult decât să faci o dietă și să petreci ore întregi făcând exerciții într-o singură sală de sport. Deciziile la fel de simple precum echilibrarea corectă a porțiunilor din vasul dvs. vă pot ajuta să slăbiți rapid.

Nu este vorba de a mânca mai puțin, ci de a mânca necesar și de a combina alimentele potrivite pentru stimularea pierderii în greutate. În plus, această regulă unică servește tuturor, indiferent dacă sunteți vegetarian sau consumați alimente de origine animală.

Ce alimente ar trebui să includeți în felul dvs. de mâncare pentru a slăbi rapid?

Înainte de a vă spune cum să o faceți, este înțelept să știți care sunt acele alimente pe care le veți combina pentru a slăbi rapid. Înștiințare:

 • Legume – legume: bogate în nutrienți, vitamine și fibre. Aici aveți frunzele de legume verzi, precum spanacul și broccoli; legume roșii și portocalii, precum morcovi, roșii și sfeclă; legume cu amidon, cum ar fi porumbul, fasolea și mazărea. Printre alte legume și verdețuri.
 • Proteine: este o parte crucială a dietei zilnice. Soiul Tenés ambele animale de origine ca plantă sursă. Carne roșie de carne de pasăre, vânătoare de carne, fructe de mare, ouă, nuci și semințe (fructe uscate), fasole și mazăre, produse din soia sau altele.
 • Cereale: aici puteți găsi atât cereale integrale cât și rafinate. Desigur, în regimul dvs. de slăbire, debés încearcă să includă numai integrale de cereale (făină de făină integrală de grâu din ovăz integrală și orez brun).
 • Produse lactate: lapte cu conținut scăzut de grăsimi, brânză cu conținut scăzut de grăsimi și sodii , unturi cu conținut scăzut de grăsimi și alte produse lactate.
 • Fructe: aportul dumneavoastră nu trebuie să fie doar în fructe, vă puteți însoți și mesele cu suc 100% natural. Și echilibrați-vă dieta între solide și lichide.

Cum să îți echilibrezi farfuria cu alimente pentru a slăbi rapid

În primul rând, ți-am împărțit farfuria în două. Una dintre acele jumătăți, împarte-o din nou în jumătate. În sine, ar trebui să aveți trei părți, două egale și mai mari.

 • Prima jumătate (50%): aici veți pune legumele. USDA (Departamentul Agriculturii din SUA) recomandă în medie 2 1/2 căni de legume pe zi. În sine, puteți consuma câte legume doriți, sunt bogate în fibre și nutrienți.
 • A doua jumătate (20%): aici veți pune proteina animală (carne, fructe de mare sau ouă) sau vegetală (leguminoase). Amintiți-vă că ceea ce se potrivește în palma mâinii (lungimea și lățimea) este echivalentul a ceea ce ar trebui să mâncați în proteine.
 • A treia jumătate (30%): aici sunt carbohidrații (orez, paste, pâine sau alți carbohidrați din cereale integrale).

Incorporând această regulă simplă în obiceiurile tale alimentare, poți pierde rapid în greutate dând importanță alimentelor pe care le consumi.

Regula simplă pentru a slăbi rapid

Pentru a elabora un program de mese echilibrat și care să completeze mesele de la prânz este necesar să aveți programarea meniurilor școlii. Trebuie să planificați cine pentru a evita căderea în repetarea ingredientelor sau în abuzul de preparate prealabile.

A Începând de aici și cunoscând structura tipică a unui meniu și a alimentelor recomandate, puteți planifica mesele pentru una sau două săptămâni. În mesele principale este recomandabil să includeți:

 • Farinacee întregi sau legume: pâinea, pastele, orezul, cartofii sau legumele sunt alimente bogate în hidrați de carbon și, prin urmare, indispensabile în meniuri.
 • Legume: ar trebui să apară bine ca prima farfurie (de exemplu, cremă de dovlecei) sau însoțită la prima farfurie (orez cu legume) sau a doua (file de merluciu cu praz și ceapă la cuptor), sau ca garnitură (de exemplu, salată verde) și morcov ras).
 • Proteine ​​alimentare: leguminoasele combinate cu cereale sunt o alternativă bună la carne și această adăugare de proteine ​​oferă, de asemenea, carbohidrați, astfel încât poate seta, dacă se adaugă legume, un fel de mâncare unic senzațional (cuscus cu năut, orez cu linte. ..)
 • Fructe proaspete: Cea mai bună opțiune pentru când sperați că vom termina de pregătit cina.

Calitatea pâinii, apa și uleiul de măsline

Cina poate fi similară cu mesele, deși aportul de energie tinde să fie mai mic și alimente selectate, cu o digestie mai ușoară. Tragerile sunt, de asemenea, mai simple, optând pentru cele care trebuie să adauge mai puțină grăsime. Propunerile de feluri de mâncare unice, care împreună primul fel, al doilea fel și garnitura sunt foarte interesante, mai ales pentru cină.