Oboseala, stresul, lipsa de comunicare, plictiseala și alți factori, cum ar fi faptul că, uneori, sexul de viață al cuplului se transformă într-un act rutin și monoton, în care sexul se face de fiecare dată mai rar și este nesatisfăcător. Cu toate acestea, o viață sexuală sănătoasă și împlinită este partea esențială pentru stabilitatea relației cuplurilor.

Ce face pentru a stimula activitatea sexuală și pentru a ajunge la ea se dovedesc satisfăcătoare și plăcute?

Există o serie de recomandări pe care toți experții le propun pentru a atinge acest obiectiv:

Comunicare: O comunicare bună include și activitatea sexuală. Este important să vorbim despre sex și în timpul practicării sexului. Ambii membri ai cuplului trebuie să știe ce vă place la celălalt, care sunt zonele cele mai erogene, care este ceea ce fac obține mai multă plăcere, ceea ce limitări ale fiecăruia sau la ceea ce nu este în curs de pregătire, etc. nu

Comunicarea oferă doar încredere și evită să pună bariere care nu există neapărat, dar alimentează și momentele de intimitate. De asemenea, ajută la depășirea pentru a depăși tabuurile sau limitele care au apărut din lipsa de experiență.

Păstrați o atitudine activă: există oameni care dețin o singură atitudine de pasivitate și se așteaptă să fie cuplul care ia inițiativa. Cei doi trebuie să se arate activi, chiar concurenți pentru a vedea cine surprinde cui. Da, respectând faptul că ocazional celălalt nu se simte în stare să continue jocul fără ca acesta să dea loc frustrării. Comunicarea este și pentru asta.

Imaginație: rutina este cel mai rău dușman al vieții sexuale a unui cuplu, duce la plictiseală, nemulțumire, deoarece au de fiecare dată mai puține relații sexuale. Schimbarea locului pentru a practica sexul, pentru a varia pozițiile, provocând cuplul, pentru a explora experiențe noi … totul contribuie la practicarea sexului mai frecvent și la obținerea unei satisfacții mai mari.

Spontaneitate: așteptați să dormiți noaptea și să stați pe pat nu este cel mai bun pentru a menține o viață bună sexuală, deoarece nu numai că rămâne spontaneitatea, dar pare afectată de oboseala acumulată în timpul zilei.

De multe ori nu au dorință, iar altele practică sexul cu puțin efort și dorința de a se termina devreme pentru a se putea odihni. Provocatorii fac parte din spontaneitate și caută diversitatea momentelor în care să faci dragoste, să retrăiești prima întâlnire sau orice altă inițiativă care generează tensiune sexuală.

Găsiți timp pentru intimitate: orice moment al zilei este bun pentru a vă bucura de sex. Ce important este să faceți posibilă găsirea momentelor de intimitate: la trezirea, la duș, în timpul somnului copiilor, promovarea scapă de obligațiile respective, după ieșirea cu prietenii, organizarea unei călătorii săptămâna de weekend singură sau plasarea copii cu bunicii … A dori este putere.

Unitatea masculină

Rezervați-vă întâlnirea cu confidențialitate completă, echipa noastră de specialiști vă va ajuta în orice moment. Mai multe informatii:

Romanticismul: romantismul nu numai că nu este trecutul modei, dar este unul dintre cei mai buni stimuli pentru o viață sexuală plină, în care sexul nu mai este un act fizic până la finalizarea expresiei emoțiilor și sentimentelor, ceea ce va fi faceți-l și mai plăcut.

Timp adecvat pentru preliminar: femeia are de obicei nevoie de mai mult timp pentru a obține emoția și pentru a fi pregătită pentru actul sexual. Acolo dedicați timpul necesar jocurilor înainte de actul sexual, deoarece în multe cazuri nu ajung la orgasm, deoarece starea de excitare nu este adecvată. Mângâierile, sărutările, sexul oral sau utilizarea jucăriilor ajută la atingerea acestui obiectiv.

¿Ejaculare timpurie?

Unii bărbați ejaculează prea curând, uneori din cauza anxietății generate de așteptarea de a practica sexul atunci când este nevoie de timp fără a face acest lucru, alții ignorând că există tehnici de control al ejaculării, dar și prin existența unor probleme specifice.

Dacă problema persistă, poate fi necesar să solicitați sfatul unui:

Odihna și exercițiul fizic: Oboseala și stresul sunt cauze frecvente ale pierderii dorinței sexuale, astfel încât să dormiți bine și să vă odihniți este important pentru a vă bucura de o viață sexuală bună. În plus, exercițiul fizic facilitează relaxarea și promovează dorința sexuală. Făcând-o împreună poate fi și mai bine.

O dietă bună: o dietă echilibrată este întotdeauna importantă pentru a păstra o sănătate bună, dar și pentru a funcționa sexual. Hipercolesterolemia, hipertensiunea arterială sau diabetul pot provoca probleme de erecție la bărbați și pierderea apetitului sexual la ambii membri ai cuplului. Urmați o dietă sănătoasă și practicați exercițiile fizice în mod regulat (cel puțin o jumătate de oră pe zi) este cel mai bun mod de a o evita